Mor til to

Long time no see!

Og hvad er der så sket i mellemtiden…? Tjo, jeg har såmænd fået en baby og er nu mor til to…!

Med raketfart kom vores lille Ella til verden nytårsaften. Dén havde vi ikke lige helt set komme, 12 dage før termin, når nu storebror i sin tid var 14 dage “forsinket”. Det var nærmest ren tilfældighed, at jeg aftenen inden var begyndt at pakke den famøse hospitalstaske. Og så kom hun pludselig.

Det var en vild og fantastisk oplevelse at føde for anden gang, og jeg vil meget gerne dele min fødselsberetning med jer på et senere tidspunkt. Også gerne hvordan min første fødsel for tre år siden forløb, for det var godt nok to meget forskellige fødsler. Ella er nu 18 uger gammel (tiden flyver simpelthen afsted) og jeg synes vi er landet rigtigt godt i at være en familie på fire. Selvfølgelig er det en omvæltning at gå fra at have et til to børn, men en helt fantastisk en af slagsen, og vi er meget taknemmelige for at vores datter trives. Samtidig er det noget helt specielt at opleve vores søn som storebror. Tanken om, hvor meget glæde de to (forhåbentligt) får af hinanden, gør jo én helt varm om hjertet…

Jeg kigger snart ind igen! God solskinsdag til jer derude 🙂

The little big news

Kære læsere

Ja, overskriften siger næsten det hele – der er en stor nyhed herhjemme… Vi skal nemlig være forældre til en lille pige i det nye år, og vores søn Thomas, der fylder tre til december, skal være storebror.
Vi glæder os rigtigt meget og er utroligt glade.

Jeg er faktisk så langt i graviditeten nu, at jeg netop er gået ind i 3. trimester, som det så fint hedder – altså den sidste tredjedel af de 9 måneder 🙂

Jeg glæder mig til at dele tanker, glæder og udfordringer med jer, og ikke mindst dele nogle fine babyting til piger med jer, som jo også er en helt ny verden for mig. Jeg har så småt købt de første stykker pigetøj (hvem kan stå for gammelrosa tøj i størrelse nyfødt?!) og inden længe skal vi ha’ fundet babytøjet fra Thomas frem fra gemmerne, få sorteret, vasket og gjort klar… Der skal nok gå rigtig redebygning i den!

Tak fordi du læser med.

Livstegn

Kære læsere

En sommer er officielt forbi, og det er alt alt for længe siden, at jeg har givet livstegn både her og på Instagram. Jeg har savnet at blogge, og glæder mig til at dele nogle indlæg med jer igen. Vi har haft en begivenhedsrig sommer – varm, skøn, og vi har været optaget af flere store ting. Jeg glæder mig til snart at dele med jer, hvad mine og vores tanker har kredset omkring de seneste måneder.

Jeg håber, at I stadig er her og har lyst til at læse med 🙂

Efter solskin kommer regn

Glædelig søndag, kære læsere!

Sikke en fantastisk periode vi har haft med det lækreste vejr – vi har virkelig stornydt det, og det håber jeg også, at I har. Og så ved man da også, at man er blevet haveejer, når man bliver helt glad for sådan en regnvejrsdag, som vi har i dag, “for det er jo godt for græsplænen!”, haha. Og en regnvejrsdag kan jo også virkelig noget. Vi har spist ristede krydderboller og drukket kakaomælk, vores lille mand sover sen middagslur og jeg er ved at danne mig et overblik over næste uge og dens aktiviteter og gøremål. Noget, jeg forsøger at gøre hver søndag, for det hjælper med en form for ugeplan og en følelse af, at man ved, hvad man gør hvornår. Ellers kan det hele meget hurtigt flyde sammen, og jeg har efterhånden erfaret, at det ikke er hverken produktivt eller godt for sjælen i det lange løb.

Weekenden har budt på fredagshygge på terrassen med de første hjemmeavlede jordbær og en lørdag i barnedåbens tegn hos en kær barndomsveninde. Fantastisk dag med super vejr, søde mennesker, legende børn, lækker mad og kolde drikke – virkelig en dejlig dag.

Flyene rumler nu i det fjerne, der er stort anlagt Air Show i dag, og jeg håber ikke, at tilskuerne drukner i regn… Ej heller selvom det er godt for planterne! 😉 Og apropos haver, hvis de har din interesse, så synes jeg bestemt, at du skulle tage at følge Livsnyderhaven på Instagram – masser af fantastisk haveinspiration og som navnet antyder, nydelse og ro, i en fantastisk have, der ligger på en helt almindelig villavej i Aalborg. Jeg besøgte selv haven sidste sommer med en sød veninde, da der var åben have, og blev så inspireret i forhold til hvilket potentiale, der ligger i en helt almindelig parcelhusgrund. Wauw siger jeg bare!

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god søndag, og vi blogges snart ved.

Noget om taknemmelighed og en skøn weekend

Hej med jer

Vi stornyder weekenden og har haft besøg af både mødregruppe og vores forældre, altså Thomas’ bedsteforældre. At se den lille mand sammen med dem er noget af det bedste jeg ved. De er så glade for hinanden og det er virkelig en ekstra dimension til forældreskabet at dele kærligheden til ens barn med bedsteforældrene. Selvom det gør vanvittigt ondt, at hans mormor mangler.

Jeg kom forleden til at tænke lidt på begrebet taknemmelighed. Eller rettere, det er faktisk noget, jeg tænker over ofte og egentlig altid har gjort. Jeg læste en dag ordene “remember the time you wanted what you currently have”. Og bum – de ramte mig virkelig. For vi er så gode til altid at have næste mål for øje, næste ting, vi gerne vil opnå eller eje. Og det er selvfølgelig også en god drivkraft at have i livet, men det er saftsuseme også vigtigt at stoppe op for en stund og nyde det, man allerede har. Og være taknemmelig over det.

En ting, jeg næsten altid gør, inden jeg lægger mig til at sove om aftenen, er netop at tænke tilbage på dagen der er gået. Hvad er der sket af gode ting i dag? Var det, at veninden ringede for at sludre? Var det, at du forærede dig selv nogle smukke blomster? Var det en vigtig opgave, du endelig kunne krydse af på to-do-listen? Eller at noget pludselig gik op i en højere enhed eller at du måske mødte noget inspirerende på din vej? Hvis bare man ser efter, er der altid noget at glæde sig over. Og være taknemmelig for. Lige meget, hvor svære tingene er, eller hvor dum en dag, man har haft. Og det er jeg meget opmærksom på. “Not all days may be good but there’s something good in every day”

Husk det nu 😉

Håber du nyder søndagen, de blomstrende træer, foråret, solen og det gode vejr!

Vi bloggens ved!