The little big news

Kære læsere

Ja, overskriften siger næsten det hele – der er en stor nyhed herhjemme… Vi skal nemlig være forældre til en lille pige i det nye år, og vores søn Thomas, der fylder tre til december, skal være storebror.
Vi glæder os rigtigt meget og er utroligt glade.

Jeg er faktisk så langt i graviditeten nu, at jeg netop er gået ind i 3. trimester, som det så fint hedder – altså den sidste tredjedel af de 9 måneder 🙂

Jeg glæder mig til at dele tanker, glæder og udfordringer med jer, og ikke mindst dele nogle fine babyting til piger med jer, som jo også er en helt ny verden for mig. Jeg har så småt købt de første stykker pigetøj (hvem kan stå for gammelrosa tøj i størrelse nyfødt?!) og inden længe skal vi ha’ fundet babytøjet fra Thomas frem fra gemmerne, få sorteret, vasket og gjort klar… Der skal nok gå rigtig redebygning i den!

Tak fordi du læser med.

Søndag, snefnug og sociale medier

Jeg sidder i sofaen med en lille feberramt gut som binge-watcher Gurli Gris på Netflix i selskab med dyne og sut. Udenfor bryder solen igennem skyerne og store snefnug daler stille ned fra himlen.

Dagens anden kop kaffe bliver drukket, mens jeg får styr på de sidste terminologier og teorier til min opgave på kurset ‘Social Media Manager’ som jeg er i gang med at tage på UCN. Et super spændende forløb, som jeg har lært rigtigt meget af og forhåbentligt kommer til at bruge aktivt fremadrettet både professionelt og privat.

Sociale medier fylder jo så meget, og vi bruger dem som aldrig før – på godt og på ondt. Jeg hørte i går i nyhederne, at hver tredje dansker – efter egne udsagn – bruger for meget tid på dem. Og samtidig elsker vi dem. Jeg er selv, indrømmet, totalt afhængig af især Instagram og Pinterest – jeg elsker inspirationen, de lækre billeder og den livsglæde og æstetik, som de fortæller. Men jeg er samtidig meget bevidst om, hvad prisen er for, at man, groft karikeret, er i et nært kærlighedsforhold med sin telefon. Især efter jeg er blevet mor. For hvilket signal sender man til sit barn, hvis man hellere liiige vil tjekke Instagram end at være helt og uforbeholdent nærværende, når barnet har brug for det? Alene tanken om dét scenarie kan jeg slet ikke have….

Og alligevel sidder jeg her og skriver, mens jeg kunne have ageret livekommentator til Gurli Gris. Til mit forsvar skal det siges, at vi har set afsnittet sammen MANGE gange før, så både han og jeg har helt styr på, hvad der nu sker med Fru Kanins helikopter, mens hun redder Sigurd Skildpadde fra et træ. Man kan altid finde en undskyldning, ikke sandt? 😉

Hvad gør du dig af tanker om at være på de sociale medier og den tid, du bruger på dem? Og omvendt, hvad giver de dig af gode ting?

Nu vil jeg ønske dig en god søndag, lægge min telefon væk og koncentrere mig om min dejlige dreng – helt uforstyrret – for en stund.

Update – feberbarnet er netop faldet i søvn 💙 Tilbage til opgaven 👍🏻😆

Quiet sunday including preparation for an exam I’m taking next week. I have been following a class called ‘Social media manager’ and I have learnt a lot from it. We all seem to love social media, but it comes with a price – and to me, it’s important to be aware of the amount of time I spend on it. Especially after becoming a mom. What are your thoughts on this subject? I would love to hear them.

Have a nice day and thank you for reading.

Søde ting til børneværelset fra Søstrene Grene

I mine øjne har Søstrene Grene virkelig ‘nailet’ den de seneste år i forhold til udviklingen af deres stil og produkter. Jeg går sjældent tomhændet fra et besøg hos dem. Udover en ny fin forårskollektion til boligen, har de også netop lanceret en række nye produkter til børneværelset og HOLD NU OP nogle fine ting!

Tror vist lige, at jeg skal ind og hapse et kludetæppe og den lille fine isbjørne-vågelampe!

Har du nogle favoritter fra kollektionen? Den kan ses her

Indlægget er ikke sponsoreret, blot min egen anbefaling 😉

 

Cutest interior news for the little ones from the Danish chain store ‘Søstrene Grene’. In my opinion, they have really up upped their game in the past years.