Onsdagstanker

Så blev det onsdag og jeg har ærligt talt været lidt i undtagelsestilstand i snart en uges tid. Snot, en kort overgang feber, tung i hovedet og bare generelt skidt tilpas. Synes det har varet længe nok nu! Sætningen “Alle er bare syge for tiden” synes jeg, at jeg møder igen og igen, men det er både frustrerende og irriterende ikke at have sin sædvanlige energi. Så jeg krydser mine fingre for at jeg forhåbentligt snart kommer ovenpå. Heldigvis er vores lille dreng forlængst frisk igen, og det er også det vigtigste.

I går midt i min selvmedlidenhed klikkede jeg en god gammeldags dymo-printer hjem, altså den helt oldschool slags, som jeg synes er så grafisk fin og cool. Og totalt nostalgisk, da den kom her til formiddag og jeg pludselig huskede den fra min egen børnehavetid… Jeg glæder mig til at finde min indre Monica frem og sætte labels på alverdens ting herhjemme 😉 Jeg købte den her

I øvrigt gik min eksamen i sidste uge super godt, og jeg forærede mig selv et bundt af nogle af mine favoritblomster for at fejre det. Nu vil jeg trodse mit tunge hoved og komme i gang med dagens to do-liste! Håber, at du har en dejlig dag.

Klem

I have a cold and I’m really not into it! Hopefully it will soon go away and I’ll be back to normal. On the plus side my exam last week went very well and I have celebrated with a bunch of flowers and I have also just bought a classic Dymo labelwriter – the really oldschool kind and I can’t wait to go all Monica and organize and label everything 🙂 Hope you have a nice day.

Søndag, snefnug og sociale medier

Jeg sidder i sofaen med en lille feberramt gut som binge-watcher Gurli Gris på Netflix i selskab med dyne og sut. Udenfor bryder solen igennem skyerne og store snefnug daler stille ned fra himlen.

Dagens anden kop kaffe bliver drukket, mens jeg får styr på de sidste terminologier og teorier til min opgave på kurset ‘Social Media Manager’ som jeg er i gang med at tage på UCN. Et super spændende forløb, som jeg har lært rigtigt meget af og forhåbentligt kommer til at bruge aktivt fremadrettet både professionelt og privat.

Sociale medier fylder jo så meget, og vi bruger dem som aldrig før – på godt og på ondt. Jeg hørte i går i nyhederne, at hver tredje dansker – efter egne udsagn – bruger for meget tid på dem. Og samtidig elsker vi dem. Jeg er selv, indrømmet, totalt afhængig af især Instagram og Pinterest – jeg elsker inspirationen, de lækre billeder og den livsglæde og æstetik, som de fortæller. Men jeg er samtidig meget bevidst om, hvad prisen er for, at man, groft karikeret, er i et nært kærlighedsforhold med sin telefon. Især efter jeg er blevet mor. For hvilket signal sender man til sit barn, hvis man hellere liiige vil tjekke Instagram end at være helt og uforbeholdent nærværende, når barnet har brug for det? Alene tanken om dét scenarie kan jeg slet ikke have….

Og alligevel sidder jeg her og skriver, mens jeg kunne have ageret livekommentator til Gurli Gris. Til mit forsvar skal det siges, at vi har set afsnittet sammen MANGE gange før, så både han og jeg har helt styr på, hvad der nu sker med Fru Kanins helikopter, mens hun redder Sigurd Skildpadde fra et træ. Man kan altid finde en undskyldning, ikke sandt? 😉

Hvad gør du dig af tanker om at være på de sociale medier og den tid, du bruger på dem? Og omvendt, hvad giver de dig af gode ting?

Nu vil jeg ønske dig en god søndag, lægge min telefon væk og koncentrere mig om min dejlige dreng – helt uforstyrret – for en stund.

Update – feberbarnet er netop faldet i søvn 💙 Tilbage til opgaven 👍🏻😆

Quiet sunday including preparation for an exam I’m taking next week. I have been following a class called ‘Social media manager’ and I have learnt a lot from it. We all seem to love social media, but it comes with a price – and to me, it’s important to be aware of the amount of time I spend on it. Especially after becoming a mom. What are your thoughts on this subject? I would love to hear them.

Have a nice day and thank you for reading.

Kom nu forår!

Med udsigt til de iskolde dage, som vejrudsigten melder, så drømmer jeg mig lige tilbage (eller frem om man vil) til plusgrader, sol og forår.

Egentlig øver jeg mig i at glæde mig over, at vi er så heldige at bo i et land med fire årstider. Og jeg er blevet bedre til det med årene. For jo, efteråret har sin charme, sin friskhed i luften og de smukke farver. Og vinteren kan være magisk med nyfalden sne, lav sol og smukke, frostklædte landskaber.

Men tanken om, at de kolde måneder er så mange, og de varme så få, rammer mig altid lidt, når sommeren går på hæld. Og helt ærligt, nu har der været koldt længe nok! En uge sydpå sidst i januar hjalp på det, men det danske forår må for min skyld gerne snart komme.

Hvad er din favoritårstid og hvorfor?

Rigtig god weekend herfra – må den bringe solstrejf, dejlige stunder, varm kaffe og god tid med sig!

Right now I’m dreaming about spring, sun and warmer weather. Although every season has it’s charm, all I can think about now is letting go of winter and cold.

What’s your favorite season and why? Maybe I’ll get another perspective 🙂