Cashmere Crush

Jeg ELSKER kashmircardigans, og bruger dem faktisk hele året rundt. De er så funktionelle. Over en kjole om sommeren på de kølige aftener – eller nu, hvor kulden virkelig bider, er det bare rart at have noget lunt og lækkert på.

1/ Jeg klikkede for noget tid siden denne version hjem fra Cos, og har nærmest levet i den siden. Så blød og behagelig, og jeg elsker farven. Er den noget for dig, så vælg den et nummer mindre end din sædvanlige størrelse, for den er noget oversize…

2/ Også Magasins eget mærke laver nogle lækre cardigans i 100% cashmere – jeg har et par gange benyttet mig af deres tilbud, hvor man sparer lidt, hvis man køber to styk – og de er super anvendelige og i god kvalitet. Desværre er de pt. udsolgt online – men mon ikke de er at finde i varehusene i Aarhus og København (jeg så dem i hvert fald i København for et par uger siden)

3/ Et andet godt bud er de lækre Rosemunde-cardigans, som fåes i flere forskellige fine farver. Kvaliteten er desværre ikke ren kashmir, men 70% uld og 30% kashmir, men de er stadig bløde og fine. De kan købes her på Magasins hjemmeside, og de har dem også i Salling.

4/ Sidste bud er denne sag fra mærket FTC cashmere. Jeg har selv to trøjer fra dette mærke, og de er virkelig lækre og har holdt godt gennem flere sæsoner. Obs – lige netop denne farve er desværre pt. udsolgt ved Zalando, men der er flere farver at vælge imellem – tror dog, at jeg selv vil skrive mig op til at få besked, når denne fine lysegrå variant kommer på lager igen 🙂

Håber dette var til inspiration – men pas på! Kashmir er skrækkeligt vanedannende… 😉

Med ønsket om en dejlig onsdag.

Brrr – it’s freezing in Denmark right now. Trying to stay warm? My go-to item is a cashmere cardigan, so today I share four nice ones with you. Keep warm and thank you for reading 🙂

Du vil måske også synes om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *