Ting, jeg vil lave i marts…

Så blev det 1. marts og dermed officielt forår! Så pyt med det faktum, at vores land pt. er én stor kummefryser 🙂 Solen skinner, sneen er smuk, og jeg glæder mig til at tage hul på marts måned og alt hvad den byder på.

Her er nogle af de ting, som jeg gerne vil lave (og glæder mig til!) i marts:

 • Færdiggøre min uddannelse til ‘Social Media Manager’ – eksamen venter i morgen og jeg glæder mig til få fortalt og forklaret om de refleksioner, der ligger til grund for denne blogs tilstedeværelse på de sociale medier (husk, at du finder bloggen på Instagram her og Facebook her)
 • Fejre min kære mands fødselsdag i selskab med familien, der kommer til brunch. Tænker at bage disse brownies til anledningen
 • Gå (endnu) flere ture i skoven. Vi er så heldige at bo nærmest klods op af en stor og fantastisk skov, og vi er generelt gode til at bruge den både i hverdage og weekender og gå ture med vores dreng i klapvognen – og både han og vi elsker det. Det er sådan en god måde at få renset hovedet på, få hyggesnakket, vendt stort og småt og få noget motion og frisk luft samtidig
 • Besøge KUNSTEN (som tidligere hed Nordjyllands Kunstmuseum). Jeg har slet ikke fået besøgt stedet siden den store ombygning og er nødt til at opleve det famøse spejlrum og have vores søn med derind – det vil han sikkert synes er sjovt
 • Holde påskeferie og nyde en god frokost med familien
 • Køre en tur til Blokhus og gå en tur, nyde vesterhavet og blive blæst godt igennem, hvilket for mig altid virker som ren balsam for sjælen
 • Spise en ualmindeligt god og snasket burger og catche up med en flok dejlige veninder her
 • Blive bedre til at lave madplaner. Der er bare for mange fordele til at lade være – mindre stress i hverdagen, bedre for økonomien, mindre madspild osv osv… Jeg er stødt på hende her på Instagram, som hver uge udgiver ny madplan, der indeholder lækre, grønne og børnevenlige retter, sågar med komplet indkøbsliste, lige til at gå til.
  Så er der vist ingen undskyldninger længere.
 • Købe flittigt ind af alle de fine løgplanter, der fåes overalt lige nu – påskeliljer, krokos, vintergækker… Og som et ekstra plus plante dem ud i haven, når de er færdige med at bringe glæde indendøre, så de kommer igen år efter år.
 • Få sorteret i min søns tøj, der er blevet for småt… Det er altid med lige dele vemod og glæde, når det igen er tid til at pakke en stak tøj væk, som han er vokset ud af. Tiden går alt for stærkt, og det er på én gang fantastisk og trist!
 • Finde en ny serie på Netflix, som min mand og jeg kan se sammen – vi er ikke ligefrem first movers og er først nu kommet i gang med Mad Men…! Har du nogle gode forslag, så kom endelig med dem!

Det var vist dét. Hvad skal du lave i marts?
Med ønsket om en dejlig ny måned,

It’s the beginning of a new month – spring is officially here although it’s hard to tell in this cold weather. Today I am sharing a list of things which I want to do in March – including spending time with my family, having a greasy burger with my girlfriends and visiting our local art museum KUNSTEN. What are your plans for the new month?

Du vil måske også synes om

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *