Onsdagstanker

Så blev det onsdag og jeg har ærligt talt været lidt i undtagelsestilstand i snart en uges tid. Snot, en kort overgang feber, tung i hovedet og bare generelt skidt tilpas. Synes det har varet længe nok nu! Sætningen “Alle er bare syge for tiden” synes jeg, at jeg møder igen og igen, men det er både frustrerende og irriterende ikke at have sin sædvanlige energi. Så jeg krydser mine fingre for at jeg forhåbentligt snart kommer ovenpå. Heldigvis er vores lille dreng forlængst frisk igen, og det er også det vigtigste.

I går midt i min selvmedlidenhed klikkede jeg en god gammeldags dymo-printer hjem, altså den helt oldschool slags, som jeg synes er så grafisk fin og cool. Og totalt nostalgisk, da den kom her til formiddag og jeg pludselig huskede den fra min egen børnehavetid… Jeg glæder mig til at finde min indre Monica frem og sætte labels på alverdens ting herhjemme 😉 Jeg købte den her

I øvrigt gik min eksamen i sidste uge super godt, og jeg forærede mig selv et bundt af nogle af mine favoritblomster for at fejre det. Nu vil jeg trodse mit tunge hoved og komme i gang med dagens to do-liste! Håber, at du har en dejlig dag.

Klem

I have a cold and I’m really not into it! Hopefully it will soon go away and I’ll be back to normal. On the plus side my exam last week went very well and I have celebrated with a bunch of flowers and I have also just bought a classic Dymo labelwriter – the really oldschool kind and I can’t wait to go all Monica and organize and label everything 🙂 Hope you have a nice day.

Du vil måske også synes om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *