Noget om taknemmelighed og en skøn weekend

Hej med jer

Vi stornyder weekenden og har haft besøg af både mødregruppe og vores forældre, altså Thomas’ bedsteforældre. At se den lille mand sammen med dem er noget af det bedste jeg ved. De er så glade for hinanden og det er virkelig en ekstra dimension til forældreskabet at dele kærligheden til ens barn med bedsteforældrene. Selvom det gør vanvittigt ondt, at hans mormor mangler.

Jeg kom forleden til at tænke lidt på begrebet taknemmelighed. Eller rettere, det er faktisk noget, jeg tænker over ofte og egentlig altid har gjort. Jeg læste en dag ordene “remember the time you wanted what you currently have”. Og bum – de ramte mig virkelig. For vi er så gode til altid at have næste mål for øje, næste ting, vi gerne vil opnå eller eje. Og det er selvfølgelig også en god drivkraft at have i livet, men det er saftsuseme også vigtigt at stoppe op for en stund og nyde det, man allerede har. Og være taknemmelig over det.

En ting, jeg næsten altid gør, inden jeg lægger mig til at sove om aftenen, er netop at tænke tilbage på dagen der er gået. Hvad er der sket af gode ting i dag? Var det, at veninden ringede for at sludre? Var det, at du forærede dig selv nogle smukke blomster? Var det en vigtig opgave, du endelig kunne krydse af på to-do-listen? Eller at noget pludselig gik op i en højere enhed eller at du måske mødte noget inspirerende på din vej? Hvis bare man ser efter, er der altid noget at glæde sig over. Og være taknemmelig for. Lige meget, hvor svære tingene er, eller hvor dum en dag, man har haft. Og det er jeg meget opmærksom på. “Not all days may be good but there’s something good in every day”

Husk det nu 😉

Håber du nyder søndagen, de blomstrende træer, foråret, solen og det gode vejr!

Vi bloggens ved!

Du vil måske også synes om

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *