The little big news

Kære læsere

Ja, overskriften siger næsten det hele – der er en stor nyhed herhjemme… Vi skal nemlig være forældre til en lille pige i det nye år, og vores søn Thomas, der fylder tre til december, skal være storebror.
Vi glæder os rigtigt meget og er utroligt glade.

Jeg er faktisk så langt i graviditeten nu, at jeg netop er gået ind i 3. trimester, som det så fint hedder – altså den sidste tredjedel af de 9 måneder 🙂

Jeg glæder mig til at dele tanker, glæder og udfordringer med jer, og ikke mindst dele nogle fine babyting til piger med jer, som jo også er en helt ny verden for mig. Jeg har så småt købt de første stykker pigetøj (hvem kan stå for gammelrosa tøj i størrelse nyfødt?!) og inden længe skal vi ha’ fundet babytøjet fra Thomas frem fra gemmerne, få sorteret, vasket og gjort klar… Der skal nok gå rigtig redebygning i den!

Tak fordi du læser med.

Du vil måske også synes om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *