Mor til to

Long time no see!

Og hvad er der så sket i mellemtiden…? Tjo, jeg har såmænd fået en baby og er nu mor til to…!

Med raketfart kom vores lille Ella til verden nytårsaften. Dén havde vi ikke lige helt set komme, 12 dage før termin, når nu storebror i sin tid var 14 dage “forsinket”. Det var nærmest ren tilfældighed, at jeg aftenen inden var begyndt at pakke den famøse hospitalstaske. Og så kom hun pludselig.

Det var en vild og fantastisk oplevelse at føde for anden gang, og jeg vil meget gerne dele min fødselsberetning med jer på et senere tidspunkt. Også gerne hvordan min første fødsel for tre år siden forløb, for det var godt nok to meget forskellige fødsler. Ella er nu 18 uger gammel (tiden flyver simpelthen afsted) og jeg synes vi er landet rigtigt godt i at være en familie på fire. Selvfølgelig er det en omvæltning at gå fra at have et til to børn, men en helt fantastisk en af slagsen, og vi er meget taknemmelige for at vores datter trives. Samtidig er det noget helt specielt at opleve vores søn som storebror. Tanken om, hvor meget glæde de to (forhåbentligt) får af hinanden, gør jo én helt varm om hjertet…

Jeg kigger snart ind igen! God solskinsdag til jer derude 🙂

Du vil måske også synes om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *