Kom nu forår!

Med udsigt til de iskolde dage, som vejrudsigten melder, så drømmer jeg mig lige tilbage (eller frem om man vil) til plusgrader, sol og forår.

Egentlig øver jeg mig i at glæde mig over, at vi er så heldige at bo i et land med fire årstider. Og jeg er blevet bedre til det med årene. For jo, efteråret har sin charme, sin friskhed i luften og de smukke farver. Og vinteren kan være magisk med nyfalden sne, lav sol og smukke, frostklædte landskaber.

Men tanken om, at de kolde måneder er så mange, og de varme så få, rammer mig altid lidt, når sommeren går på hæld. Og helt ærligt, nu har der været koldt længe nok! En uge sydpå sidst i januar hjalp på det, men det danske forår må for min skyld gerne snart komme.

Hvad er din favoritårstid og hvorfor?

Rigtig god weekend herfra – må den bringe solstrejf, dejlige stunder, varm kaffe og god tid med sig!

Right now I’m dreaming about spring, sun and warmer weather. Although every season has it’s charm, all I can think about now is letting go of winter and cold.

What’s your favorite season and why? Maybe I’ll get another perspective 🙂

Du vil måske også synes om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *