Tre skønhedsprodukter, jeg køber igen og igen

Kender I det?

Nogle produkter bliver man så glad for, at man straks må have en ny, når man løber tør.

Disse tre ting har jeg genkøbt i hvert fald en 4-5 gange, ganske enkelt fordi de for mig fungerer enormt godt.

Første ting på listen (meget aktuel særligt her i vinterkulden) den bedste håndcreme – ever!

Ja – noget af et statement, men tro mig, jeg har prøvet MANGE, og ingen nærmer sig denne fra franske L’Occitane (som i øvrigt laver de lækreste produkter udover denne håndcreme, men det er en anden snak)

Cremen kan dét, som en håndcreme i mine øjne skal kunne, nemlig at fugte og reparere tørre hænder (og fødder for den sags skyld) uden at fedte. Det her er en håndcreme, hvor du rent faktisk kan mærke en forskel, hvis du bruger den inden du flyver til drømmeland. Du vågner op med blød hud, der virkelig har fået førstehjælp. Duften er dejlig ren, neutral og ikke “for meget” – så selv min mand er glad for at bruge den.

Desværre kan L’Occitane kun fåes i Magasin og i diverse lufthavne, så jeg sørger altid for at købe en ny, når jeg har muligheden. Den fåes også i en lille version, perfekt til håndtasken. Det var faktisk sådan, jeg i sin tid opdagede den, da jeg købte en lille tube i Kastrup Lufthavn inden en tur til New York tilbage i 2013 – ja så længe har jeg været fan!

Næste favorit er denne foundation fra Chanel. Og nej, den ligger desværre ikke i den billige ende. Men alligevel synes jeg, at den er pengene værd. For den kan virkelig noget – hver gang, jeg bruger den, tænker jeg “hov, hvor kom dét lys og den glød fra?!” Det var også denne foundation, jeg valgte at bruge på vores bryllupsdag for snart fire år siden, ikke uden grund. Jeg synes den lægger sig flottest med en klassisk foundation flatbrush (jeg har denne) eller bare slet og ret klør fem.

Sidste lille fif er denne sag fra Nuxe.

“Er det ikke bare en skintonic?” spørger du måske, og svaret er jo, og så alligevel ikke helt… Den er nemlig på én gang mild og effektiv, så du i en ruf kan fjerne de sidste rester at makeup efter rensning (også omkring øjnene!) ligesom jeg er glad for at bruge den om morgenen som opfrisker og fugt inden dagcreme og makeup. Duften er svag rosenagtig og behagelig, og jeg har aldrig haft problemer med den på min ellers lidt sensitive hud.

Håber disse tips kunne bruges, og du måske er blevet inspireret til at lade nogle nye ting flytte ind på badeværelseshylden 🙂

Hvilke produkter kan du ikke leve uden?

Rigtig god lørdag til dig!

Today I’m sharing three of my stable beauty favorites which I repurchase over and over again whenever I run out. The best hand lotion from the lovely french brand ‘L’occitane’, my favorite foundation (a Chanel one which is a little pricey, but worth the splurge) and skintonic from Nuxe which I use almost every single day. Which beauty products do you return to over and over again?

Du vil måske også synes om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *